La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: préssecs al forn amb iogurt i pebre rosa (06/06/2024)

La Intersecció - Pas a pas: préssecs al forn amb iogurt i pebre rosa

Ha arribat la temporada dels préssecs, la fruita preferia de la Marta Toledo. En aquesta secció, la xef ens ensenya a preparar un postre fresc i diferent.

 

Ingredients:

- 4 préssecs

- sucre per caramel·litzar

- pebre rosa

- ratlladura de llimona o un altre cítric

- iogurt de soja o de coco

 

Pas a pas:

- Pelar els préssecs, tallar-los per la meitat i treure l'os.

- Els fiquem al forn amb una mica de sucre per sobre a 200ºC durant 8-10 minuts o fins que veiem que el sucre s'hagi caramel·litzat.

- Deixem escórrer el iogurt en un colador amb un drap perquè expulsi l'excés d'aigua i ens quedi més cremós. Aquest procés pot trigar uns 30 minuts.

- Un cop tenim el iogurt ben escorregut, afegim el suc o la ratlladura de la pell de la llimona o del cítric que més ens agradi.

- Servir els préssecs freds o encara una mica calents amb el iogurt a sobre i finalitzar amb un toc de pebre rosa acabat de moldre.