Ha arribat la temporada dels préssecs, la fruita preferia de la Marta Toledo. En aquesta secció, la xef ens ensenya a preparar un postre fresc i diferent.
Ingredients:
- 4 préssecs
- sucre per caramel·litzar
- pebre rosa
- ratlladura de llimona o un altre cítric
- iogurt de soja o de coco
Pas a pas:
- Pelar els préssecs, tallar-los per la meitat i treure l'os.
- Els fiquem al forn amb una mica de sucre per sobre a 200ºC durant 8-10 minuts o fins que veiem que el sucre s'hagi caramel·litzat.
- Deixem escórrer el iogurt en un colador amb un drap perquè expulsi l'excés d'aigua i ens quedi més cremós. Aquest procés pot trigar uns 30 minuts.
- Un cop tenim el iogurt ben escorregut, afegim el suc o la ratlladura de la pell de la llimona o del cítric que més ens agradi.
- Servir els préssecs freds o encara una mica calents amb el iogurt a sobre i finalitzar amb un toc de pebre rosa acabat de moldre.