La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: noquerons en vinagre (16/05/2024)

La Intersecció - Pas a pas: noquerons en vinagre

La xef Marta Toledo ens ensenya a preparar la tradicional recepta de seitons en vinagre 100% vegetal.

 

Ingredients:

- 1 carbassó gran

- 200 ml de vinagre (o fins que cobreixi bé)

- 60 mil d'aigua

- 4 dents d'all

- Julivert al gust

- Un rajolí d'oli d'oliva generós i sal

 

Pas a pas:

- Tallar el carbassó a tires fines, amb o sense pell.

- Posar el carbassó tallat en un tupper o recipient i cobrir-lo amb vinagre i una miqueta d'aigua, depenent del gust de cada persona.

- Deixar reposar a la nevera mínim 3 hores.

- Un cop reposats, escórrer el líquid i afegir l'alla i el julivert ben picats i l'oli d'oliva.

- Guardar en un tupper o bé servir al moment.

Es poden conservar a la nevera unes 3 o 4 dies.