La xef Marta Toledo ens proposar fer viatjar de nou el nostre paladar. En aquest espai ens ensenya a preparar arepas.
Ingredients per a la massa:
- 200 g farina de blat de moro precuinat (la marca més fàcil de trobar és PAN)
- 300 ml d'aigua tèbia
- Un polsim de sal
Pas a pas
- Barrejar l'aigua i la farina. Es pot començar a fer amb la forquilla i acabar amb la mà. Amb la massa fem una bola i la deixem reposar uns 15-30 minuts a la nevera ben tapada.
- Estirem la massa en forma de xurro i la tallem en 6 trossos. Amb cadascún d'ell fem una bola i la xafem, que ens quedi gruixuida.
- Hi ha diverses maneres de cuinar la massa. La xef ens recomana fer-la a la paella amb una mica d'oli d'oliva. És important que estigui una estona per cada costat pequè no ens quedi crua.
- Un cop cuinada, tallem la massa fin a la meitat fent una incisió per poder-la farcir.
Ingredients per al farcit de l'arepa reina pepiada
- 300 g de proteína vegetal tipus pollastre
- 2 alvocats
- 20 g maionesa
- Ceba a trossets
- Coriandre i sal al gust
Pas a pas
- Tallar la proteína a tires i passar-la per la paella perquè es cuini.
- Aixafar els 2 alvocats i barrejar-ho amb la proteína i la resta d'ingredients.