Marta Toledo inicia una ronda de receptes nadalenques. La primera és una recepta de turrons de llimona i canyella.
Ingredients
- 250 g de farina de blat
- 250 g de farina d'ametlla
- 100 g de sucre glas
- 200 ml d'oli d'oliva
- 1 llimona
- 8 g de canyella en pols
Pas a pas:
- Torrar al forn o a una paella les farines juntes, fins a obtenir un color daurat. Deixar refredar.
- Barrejar les farines amb la canyella en pols i el sucre glas, i afegir la ratlladura d'1 llimona i el 200 ml d'oli d'oliva.
- Amassar amb les mans o amb una pala fins que tot els ingredients quedin ben integrats.
- Estirar la massa i tallar-la com més ens agradi. Podem afeigr sèsam per sobre.
- Fornejar a 160 ºC durant 12 minuts. Deixar reffredat bé i embolicar o guardar en un tupper. Poden arribar a aguantar gairebé un mes.