La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: polvorons de llimona (16/11/2023)

La Intersecció - Pas a pas: polvorons de llimona

Marta Toledo inicia una ronda de receptes nadalenques. La primera és una recepta de turrons de llimona i canyella.

 

Ingredients

- 250 g de farina de blat

- 250 g de farina d'ametlla

- 100 g de sucre glas

- 200 ml d'oli d'oliva

- 1 llimona

- 8 g de canyella en pols

 

Pas a pas:

- Torrar al forn o a una paella les farines juntes, fins a obtenir un color daurat. Deixar refredar.

- Barrejar les farines amb la canyella en pols i el sucre glas, i afegir la ratlladura d'1 llimona i el 200 ml d'oli d'oliva.

- Amassar amb les mans o amb una pala fins que tot els ingredients quedin ben integrats.

- Estirar la massa i tallar-la com més ens agradi. Podem afeigr sèsam per sobre.

- Fornejar a 160 ºC durant 12 minuts. Deixar reffredat bé i embolicar o guardar en un tupper. Poden arribar a aguantar gairebé un mes.