La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: estofat de patata (02/11/2023)

La Intersecció - Pas a pas: estofat de patata

Marta Toledo explica com preparar un plat ideal per als dies de fred: estofat de patat.

 

Ingredients:

- 2 cebes mitjanes

- 2 dents d'all

- Rajolí de vi blanc

- 50 ml de tomàquet cru i ratllat

- 4 patates

- 30 g de bolets deshidratats, preferiblement trompetes de la mort

- 1 bloc de seità

- Sal al gust

- Oli d'oliva

- Romaní

 

Pas a pas:

- Picar les cebes i les dents d'all. En una olla, ho cuinem amb una mica d'oli i sal.

- Afegir un rajolí de vi blanc quan la ceba es comenci a enganxar. Afegir també 50 ml de tomàquet ratllat i el romaní al gust.

- Després de cinc minuts, afegir mig litre de caldo o d'aigua.

- Tallar les patates a daus o "trencades" i afegir-les a la olla.

- Afegir 30 g de trompetes de la mort deshidratades.

- En una paella a part, saltejar el seità a tires. L'afegirem a l'olla 5 minuts abans de treure l'estofat del foc.

- Quan la patata estigui cuita, ja estarà fet.

 

(Imatge: La Glora Vegana)