La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: amanida de mongeta tendra i pesto (13/07/2023)

La Intersecció - Pas a pas: amanida de mongeta tendra i pesto

La xef Marta Toledo continua donant-nos idees de receptes refrescants per aquest estiu. Avui proposa una amanida amb un toc ben especial: mongeta tendra, patata i pesto!

 

Ingredients per a 2 persones:

- 2 patates mitjanes

- 400 g de mongeta tendre fina

- 1/2 ceba tendre

- Oli, sal, pebre i 2 cullerades de pesto.

 

Pas a pas:

- Bullir les patates i deixar-les reposar d'un dia per a l'altre. Tallar-les a daus grans.

- Escaldar les mongetes (afegir-les a l'aigua quan estigui bullint durant 5 minuts i posar-la en gel). Tallar-les a tires.

- Barrejar les patates i les mongetes amb una mica de ceba tendra.

- Afegir la sal i pebre al gust i dues cullerades de pesto.

- Deixar refredar a la nevera.