Com ve sent tradició quan comença l'estiu, Marta Toledo porta una secció de begudes refrescants. Aquest cop però, amb ferments per alimentar la nostra flora intestinal alhora que gaudim d'una kombucha deliciosa.
Ingredients
- 50 ml d'aigua mineral.
- 60 g de sucre integral.
- 2 g de té negrre.
- 50 g de fruits vermells.
- 1 mare de kombucha.
Pas a pas:
- Portar l'aigua a ebullició. Apagar el foc, disslodre el sucre i infusionar el té durant 3 minuts. Colar i deixar refredar bé.
- Introduir el líquid en un tarro o recipient de vidre amb la mare de la kombucha i tapar-ho amb una tela i una goma. Ho deixem fermentar a temperatura ambient durant 10 dies.
- Colar i introduir el líquid en una ampolla de vidre amb tancament hermètic juntament amb els fruits vermells i deixar reposar a la nevera 24h.
- Un cop acabada la segona fermentació, la kombucha està llesta per ser beguda!