La xef Marta Toledo ja està pensant en les receptes d'estiu. Per això, en aquest programa explica com preparar un ceviche ben refrescant a base de cigrons.
Ingredients per a la llet de tigre
- 4 llimes.
- 3 llimones.
- 150 g d'api.
- 20 g de coriandre fresc.
- 2 dents d'all pelats.
- 100 g de ceba fresca.
- 6 g de jengibre.
- Guindilla o xile al gust.
Ingredients per al ceviche
- 250 g de cigrons cuits.
- 150 g de bolets (xampinyons i gírgoles).
- 1 alvocat.
- 1 moniato cuit.
- 1/2 ceba lila.
Pas a pas:
- Liquar o triturar tots els ingredients de le llet de tigre.
- Colar i afegir en un bol juntament amb els cigrons i els bolets trossejats.
- Reservar a la nevera mínim 1 hora perquè estigui ben fred.
- Servir amb daus d'alvocat i de moniato cuit.
- Acabar amb una mica de ceba lila picada i uns brots de coriandre.