La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: Ceviche de cigrons (15/06/2023)

La Intersecció - Pas a pas: Ceviche de cigrons

La xef Marta Toledo ja està pensant en les receptes d'estiu. Per això, en aquest programa explica com preparar un ceviche ben refrescant a base de cigrons.

 

Ingredients per a la llet de tigre

- 4 llimes.

- 3 llimones.

- 150 g d'api.

- 20 g de coriandre fresc.

- 2 dents d'all pelats.

- 100 g de ceba fresca.

- 6 g de jengibre.

- Guindilla o xile al gust.

 

Ingredients per al ceviche

- 250 g de cigrons cuits.

- 150 g de bolets (xampinyons i gírgoles).

- 1 alvocat.

- 1 moniato cuit.

- 1/2 ceba lila.

 

Pas a pas:

- Liquar o triturar tots els ingredients de le llet de tigre. 

- Colar i afegir en un bol juntament amb els cigrons i els bolets trossejats.

- Reservar a la nevera mínim 1 hora perquè estigui ben fred.

- Servir amb daus d'alvocat i de moniato cuit.

- Acabar amb una mica de ceba lila picada i uns brots de coriandre.