La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: arròs amb llet tropical (08/06/2023)

La Intersecció - Pas a pas: arròs amb llet tropical

La xef i pastissera Marta Toledo ens ensenya a preparar un arròs amb llet especial, amb gust tropical i sense lactosa.

 

Ingredients:

- 600 ml de llet d'ametlla

- 400 ml de llet de coco (de llauna)

- 150 g d'arròs

- 100 g de sucre

- 1 branca de canyella gran

- La pell d'1 llimona

- 1 mango per emplatar

- 80 g de coco ratllat per a decorar

 

Pas a pas:

- Rentar bé l'arròs per treure l'excés de midó.

- En un olla, afeigr les lletgs vegetals, l'arròs, la branca de canyella i la pell de llimona.

- Cuinar a foc lent durant uns 40 minuts. Quan veiem que comença a estar cremós, afegir el sucre.

- Abocar als gotets o recipients on volem servir l'arròs amb llet i deixar refredar a la nevera.

- Un cop fred, acabar amb un dauet de mango per sobre i coco espolvorejat.

 

*Es poden substituir les llets vegetals per la llet que més ens agradi o tinguem a casa, i el sucre pot ser integral, el canvi només afectarà al color.

 

*Per donar un toc de sabor extra, podeu torrar el coco ratllat per decorar en una paella fins que agafi un color daurat.

 

Imatge: Plantasty