La xef i pastissera Marta Toledo ens ensenya a preparar un arròs amb llet especial, amb gust tropical i sense lactosa.
Ingredients:
- 600 ml de llet d'ametlla
- 400 ml de llet de coco (de llauna)
- 150 g d'arròs
- 100 g de sucre
- 1 branca de canyella gran
- La pell d'1 llimona
- 1 mango per emplatar
- 80 g de coco ratllat per a decorar
Pas a pas:
- Rentar bé l'arròs per treure l'excés de midó.
- En un olla, afeigr les lletgs vegetals, l'arròs, la branca de canyella i la pell de llimona.
- Cuinar a foc lent durant uns 40 minuts. Quan veiem que comença a estar cremós, afegir el sucre.
- Abocar als gotets o recipients on volem servir l'arròs amb llet i deixar refredar a la nevera.
- Un cop fred, acabar amb un dauet de mango per sobre i coco espolvorejat.
*Es poden substituir les llets vegetals per la llet que més ens agradi o tinguem a casa, i el sucre pot ser integral, el canvi només afectarà al color.
*Per donar un toc de sabor extra, podeu torrar el coco ratllat per decorar en una paella fins que agafi un color daurat.
Imatge: Plantasty