La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: granola d'estiu (24/05/2023)

La Intersecció - Pas a pas: granola d'estiu

Marta Toledo té la ment a l'estiu. En aquesta secció ens explica com preparar granola sense forn i amb ingredients antioxidants.

 

Ingredients:

- 200g de flocs de civada.

- 50g d'avellanes.

- 50g d'maetlles.

- 40g de nabius vermells deshidratats.

- 20ml d'oli d'oliva.

- 60g xarop d'atzavara

- 1g de cúrcuma

 

Pas a pas:

- Trossejar les avellanes i les ametlles.

- Barrejar tots els ingredients, excepte els nabius, fins que s'integrin.

- A una paella a foc mig coure la granola sense deixar de remoure fins que agafi un to daurat que ens agradi.

- Refredar-la en una safata o paper de forn i, un cop estigui completament freda, afegir els nabius i guardar en un tarro de vidre.

 

Es pot menjar amb iogurts, batuts, amanides, gelats, postres, etc.