Marta Toledo adora les patates, això no és nou, però sí ho és aquesta recepta 100% plant based que prometem que agradarà a tothom. Apunteu:
Ingredients
- 6 patates grans.
- 400 ml de beguda de soia.
- Oli, nou moscada, oebre i sal al gust.
- Opcional: formatge (vegà o no)
Pas a pas
- Tallar totes les patates a rodanxes ben fines.
- Escalfar el forn a 200º.
- En una safata de vidre o de ceràmica apte per al forn, col·locar una base d'oli d'oliva i patates. Afegir unamica de sal, nou moscada i pebre i un rajolí de beguda de soia.
- Afegir de nou una capa i repetir l'operació fins acabar les patates. Vigilar amb la sal, s'ha de posar poca per capa.
- Acabar, si volem, amb una capa de formatge.
- Fornejar 200º C durant 20 minuts o fins que veiem que la part de dalt comença a daurar i que quan punxem amb un ganivet les patates ja estan cuites.
Bon profit!