La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: patates a la gratén (18/05/2023)

La Intersecció - Pas a pas: patates a la gratén

Marta Toledo adora les patates, això no és nou, però sí ho és aquesta recepta 100% plant based que prometem que agradarà a tothom. Apunteu:

 

Ingredients

- 6 patates grans.

- 400 ml de beguda de soia.

- Oli, nou moscada, oebre i sal al gust.

- Opcional: formatge (vegà o no)

 

Pas a pas

- Tallar totes les patates a rodanxes ben fines.

- Escalfar el forn a 200º.

- En una safata de vidre o de ceràmica apte per al forn, col·locar una base d'oli d'oliva i patates. Afegir unamica de sal, nou moscada i pebre i un rajolí de beguda de soia.

- Afegir de nou una capa i repetir l'operació fins acabar les patates. Vigilar amb la sal, s'ha de posar poca per capa.

- Acabar, si volem, amb una capa de formatge.

- Fornejar  200º C durant 20 minuts o fins que veiem que la part de dalt comença a daurar i que quan punxem amb un ganivet les patates ja estan cuites.

 

Bon profit!