La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: torrijas (30/03/2023)

La Intersecció - Pas a pas: torrijas

Marta Toledo ens proposa una recepta típica d'aquestes dates però adaptada perquè tothom en pugui menjar! Avui aprendrem a fer torrijas 100% vegetals:

 

Ingredients:

- 500 ml de llet de soia

- 1 branca de canyella gran

- La pell de mitja llimona i mitja taronja

- 60 g de sucre morè

- 80 g de farina de cigró

- 50 g de farina de blat

- 150 ml d'aigua

- Sucre i canyella en pols per arrebossar

 

Pas a pas:

- Escalfar la llet vegetal amb el sucre fins que arribi a bullir. Apagar el foc i afegir la branca de canyella i la pell dels cítrics. Tapar i deixar reposar perquè infusioni bé durant 15-30 minuts.

- Tallar el pa a llesques al nostre gust i remullar-lo amb el líquid infusionat.

- Barrejar la farina de cigró, la farina de blat i l'aigua. Passar per aquesta barreja el pa i fregir-lo fins que quedi daurat.

- Escórrer l'excés d'oli en un paper i de seguida passar-les per sucre i canyella.

 

(Imatge: directo al paladar)