Tal i com va prometre la setmana tenrior, la xef i pastissera Marta Toledo ens ensenya a preparar una recepta dolça. En aquesta ocasió, aprendrem a fer creps farcides de caramel salat.
Ingredients per a la massa:
- 300 g de llet vegetal.
- 100 g de farina de blat.
- 1 pessic de sal.
- 16 g d'oli d'oliva.
- 4 g de llevat en pols.
- 20 g de sucre.
- Opcional: aromes com la vainailla, canyella, llimona...
Pas a pas:
- En un got de túrmix, triturem tots els ingredients fins que quedi una barreja homogènia.
- En una paella, posem una mica d'oli i anem formant les creps una a una.
Ingredient per al farcit:
- 150 g de sucre.
- 80 ml de llet de coco.
- 30 g margarina.
- Escames de sal.
Pas a pas:
- En una olla, escalfar el sucre fins que sigui caramel i afegir la llet de coco.
- Afegim també la margarina i un cop estigui fred, les escames de sal.
Es pot conservar durant 2 o 3 setmanes a la nevera.