La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: creps farcides de caramel salat (09/03/2023)

La Intersecció - Pas a pas: creps farcides de caramel salat

Tal i com va prometre la setmana tenrior, la xef i pastissera Marta Toledo ens ensenya a preparar una recepta dolça. En aquesta ocasió, aprendrem a fer creps farcides de caramel salat.

 

Ingredients per a la massa:

- 300 g de llet vegetal.

- 100 g de farina de blat.

- 1 pessic de sal.

- 16 g d'oli d'oliva.

- 4 g de llevat en pols.

- 20 g de sucre.

- Opcional: aromes com la vainailla, canyella, llimona...

 

Pas a pas:

- En un got de túrmix, triturem tots els ingredients fins que quedi una barreja homogènia.

- En una paella, posem una mica d'oli i anem formant les creps una a una.

 

Ingredient per al farcit:

- 150 g de sucre.

- 80 ml de llet de coco.

- 30 g margarina.

- Escames de sal.

 

Pas a pas:

- En una olla, escalfar el sucre fins que sigui caramel i afegir la llet de coco.

- Afegim també la margarina i un cop estigui fred, les escames de sal.

Es pot conservar durant 2 o 3 setmanes a la nevera.