La xef Marta Toledo proposa una recepta original per menjar llegums i verdures. A més, és ideal com a recepta d'aprofitament.
Ingredients:
- 1 patata gran
- 1 pastanaga gran
- 1/2 carbassó
- 1/2 ceba
- 2 cullerades de farina de cigró
- Aigua
- Sal, pebre o espècies al gust
- Maionesa vegana o salsa siracha per acompanyar (opcional)
Pas a pas:
- Ratllar la patata, la pastanaga i el carbassó, intentarem que no quedin extremadament fi. La ceba la tallem fienta amb el ganivet.
- Barrejar totes les verdures en un bol i afegir la sal, el pebre i les espècies al gust.
- Afegir 2 cullerades de farina de cigró i barrejar. Afegir també un rajolí d'aigua fins que quedin totes les verdures lligades.
- En una paella antiadherent, cuina les torites amb una mica d'oli amb la mida que vulguem. Fem volta i volta fins que quedin daurades.
- Menjar calentes amb salsa o acompanyades d'una amanida!