La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: tortites de verdures (16/02/2023)

La Intersecció - Pas a pas: tortites de verdures

La xef Marta Toledo proposa una recepta original per menjar llegums i verdures. A més, és ideal com a recepta d'aprofitament.

 

Ingredients:

- 1 patata gran

- 1 pastanaga gran

- 1/2 carbassó

- 1/2 ceba

- 2 cullerades de farina de cigró

- Aigua

- Sal, pebre o espècies al gust

- Maionesa vegana o salsa siracha per acompanyar (opcional)

 

Pas a pas:

- Ratllar la patata, la pastanaga i el carbassó, intentarem que no quedin extremadament fi. La ceba la tallem fienta amb el ganivet.

- Barrejar totes les verdures en un bol i afegir la sal, el pebre i les espècies al gust.

- Afegir 2 cullerades de farina de cigró i barrejar. Afegir també un rajolí d'aigua fins que quedin totes les verdures lligades.

- En una paella antiadherent, cuina les torites amb una mica d'oli amb la mida que vulguem. Fem volta i volta fins que quedin daurades.

- Menjar calentes amb salsa o acompanyades d'una amanida!