La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: galetes de Sant Valentí (09/02/2023)

La Intersecció - Pas a pas: galetes de Sant Valentí

La xef i pastissera Marta Toledo s'ha posat ja a pensar en Sant Valentí i ha portat una recepta de galetes boníssimes.

 

Ingredients:

- 120 g de margarina vegetal

- 120g de farina d'ametlla

- 100g de farina de blat

- 15g de cacau en pols (si es volen les galetes blanques, en comptes de posar el cacau es posen 20g més de farina de blat)

- 120g de sucre normal, integral o glass

- Opcional: xocolata per decorar

 

Pas a pas:

- Amassar tots els ingredients amb la pala de l'amassadora o amb les mans fins que quedin tots integrats.

- És preferible deixar reposar la massa 30 min o 1 hora a la nevera per estirar-la més fàcilment.

- Estirar la massa del gruix que més ens agradi, tallar les formes de cor i coure al forn a 170-180ºC durant 7 minuts o fins que estiguin lleugerament daurades.

- Deixar refredar en una reixa i decorar.