La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: sopa de ceba (20/10/2022)

La Intersecció - Pas a pas: sopa de ceba

La xef Marta Toledo explica com preparar sopa de ceba, una recepta perfecte pels dies més freds.

 

Ingredients:

- 4 cebes grans.

- 1 dent d'all.

- 1 cullerada colmada de farina.

- 1 rajolí de vi blanc

- 1 l de caldo de verdures

- Sal i pebre al gust

- Llesca de pa.

- All.

- Formatge ratllat.

 

Elaboració:

- Tallar l'all ben fi i la ceba a juliana. Cuinar amb oli d'oliva o mantega i una mica de sal i pebre uns 15-20 min. a fog mig-baix.

- Afegir un rajolí de vi i la cullerada de farina.

- Remoure bé i afegir també el brou de verdures. Cuinar 15 min. més.

- Emplatar en un plat o olla individual apte per a forn amb una llesca de pa a sobre, una mica de formatge i posar a gratinar.

- Servir ben calenta!!