Heu llegit bé. En aquest programa, la xef Marta Toledo ensenya a preparar un trampantojo: unes patates fregides que ni estan fregides, ni són patates. L'ingredient secret: la polenta.
Ingredients
- 100 g de polenta.
- 330 ml d'aigua.
- Sal i pebre.
- Herbes provençals.
- Oli d'oliva.
Elaboració:
- Coure la polenta en un aolla juntament amb l'aigua durant uns 5 min. sense deixar de remenar a foc mig (o bé fins que la polenta absorbeixi tota l'aigua).
- Afegir la sal i el pebre al gust, una bona cullerada d'herbes provençals i un rajolí d'oli d'oliva.
- Deixar refreda 1 h dins d'un motlle quadrat forrat amb paper de forn. Cal que la polenta tingui uns 2 cm de gruix.
- Un cop freda, tallar en forma de bastonets i coure al forn a uns 200ºC durant 15 min. Si volem que quedin més cruixents, els podem pintar amb oli.
- Servir amb la salsa que més us agradi i a gaudir!