La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: remenat de tofu (22/09/2022)

La Intersecció - Pas a pas: remenat de tofu

La xef Marta Toledo ensenya a preparar remenat de tofu, una alternativa al tradicional al remenat d'ou.

 

Ingredients

- 150 g de tofu ferm (també es pot substituir una part, al gust, de tofu sedós o "silky").

- 1/2 cdta de sal Kala Namak.

- 1/2 cdta de cúrcuma en pols.

- 1/2 cdta de pebre vermell ("pimentón") dolç.

- 1 polsim de pebre negra.

- 1/2 cda de llevat nutricional

- Oli d'oliva.

 

Elaboració

- En un bol, barrejar tots els ingredients. Amb l'ajuda d'una forquilla o dels dits, esmicolar el tofu.

- En una paella, afegir un rajolí d'oli d'oliva i cuinar el tofu uns 3 minuts amb la barreja del bol. Tastar i, si cal, rectificar de sal.

* Podem afegir verdures i bolets al gust.

Servir ben calent i a gaudir en qualsevol moment del dia! Un plat ple de sabor i proteïna.

 

Imatge: Danza de Fogones.