La xef Marta Toledo ensenya a preparar remenat de tofu, una alternativa al tradicional al remenat d'ou.
Ingredients
- 150 g de tofu ferm (també es pot substituir una part, al gust, de tofu sedós o "silky").
- 1/2 cdta de sal Kala Namak.
- 1/2 cdta de cúrcuma en pols.
- 1/2 cdta de pebre vermell ("pimentón") dolç.
- 1 polsim de pebre negra.
- 1/2 cda de llevat nutricional
- Oli d'oliva.
Elaboració
- En un bol, barrejar tots els ingredients. Amb l'ajuda d'una forquilla o dels dits, esmicolar el tofu.
- En una paella, afegir un rajolí d'oli d'oliva i cuinar el tofu uns 3 minuts amb la barreja del bol. Tastar i, si cal, rectificar de sal.
* Podem afegir verdures i bolets al gust.
Servir ben calent i a gaudir en qualsevol moment del dia! Un plat ple de sabor i proteïna.
Imatge: Danza de Fogones.