La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: pasta aglio e olio amb olives (30/06/2022)

La Intersecció - Pas a pas: pasta aglio e olio amb olives

La Xef Marta Toledo porta avui una recepta picant. Sí, a l'estiu més que mai és molt bo menjar aliments picants!

 

Ingredients per a 2 persones:

- Entre 160 i 200 g de pasta, preferiblement pasta llarga

- 1 bon rajolí d'oli d'oliva

- 4 dents d'all

- 2 guindilles cayena o peperonchino

- 20 unitats d'olives kalamata sense os

- Julivert per decorar

- Sal al gust

 

Elaboració:

- Bullir l'aigua i quan arrenqui afegir la sal i abocar la pasta.

- Mentrestant, en una paella escalfem l'oli i afegim els alls laminats o picats. Afegim també les guindilles. Cal cuinar-ho a temperatura mitja-baixa perquè es confiti i no es cremi.

- Un cop cuita la pasta, s'aboca a la paella amb la resta d'ingredients i les olives picades.

- Afegir 1/4 de got d'aigua de la cocció de la pasta i remoure.bé.

 

I a gaudir!