La Xef Marta Toledo porta avui una recepta picant. Sí, a l'estiu més que mai és molt bo menjar aliments picants!
Ingredients per a 2 persones:
- Entre 160 i 200 g de pasta, preferiblement pasta llarga
- 1 bon rajolí d'oli d'oliva
- 4 dents d'all
- 2 guindilles cayena o peperonchino
- 20 unitats d'olives kalamata sense os
- Julivert per decorar
- Sal al gust
Elaboració:
- Bullir l'aigua i quan arrenqui afegir la sal i abocar la pasta.
- Mentrestant, en una paella escalfem l'oli i afegim els alls laminats o picats. Afegim també les guindilles. Cal cuinar-ho a temperatura mitja-baixa perquè es confiti i no es cremi.
- Un cop cuita la pasta, s'aboca a la paella amb la resta d'ingredients i les olives picades.
- Afegir 1/4 de got d'aigua de la cocció de la pasta i remoure.bé.
I a gaudir!