La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: galetes de mantega (23/09/2021)

Marta Toledo, xef i pastissera, explica com preparar galetes de mantega 100 % vegetals.

Ingredients:

✨ 225 g margarina vegetal
✨ 200 g farina de blat
✨ 80 g maicena
✨ 85 g sucre glas
✨ 1 pessic de sal
✨ Espècies al gust com vainilla, canyella, gingebre..

Elaboració:
1. Barrejar amb unes varetes la mantega amb el sucre i afegir les espècies i la sal.
2. Afegir les dues farines i amassar bé. Deixar reposar almenys 1 h a la nevera.
3. Estirar la massa sobre el marbre amb farina i tallar les formes que més ens agradi.
4. Fornejar a 180 ºC durant 10 / 12 min. i deixar reposar fora del forn sense tocar-les uns 15 min.
5. Un cop ben fredes es poden guardar en un pot hermètic. Es poden decorar amb xocolata, glasa, etc.