La xef i pastissera Marta Toledo explica com preparar fajitas des de 0 amb condiment i tortilles artesanaes.
Ingredients
- 4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 1 dent d'all
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- ½ cullerada de sal
- 200 g de soja texturitzada fina o de proteïna de pèsol texturitzada
- 300 ml de tomàquet ratllat
- 300 ml de brou de verdures o aigua
- 1 cullerada de condiment per a fajitas
- Opcional: jalapeños o salsa picant extra
Elaboració
✨ Picar l'all ben fi i cuinar en una paella amb l'oli durant un minut, sense que arribi a torrar-se del tot.
✨ A continuació afegim també la ceba i el pebrot ben picats amb la sal i deixem treballar durant uns 15 minuts a foc mitjà/baix.
✨ Afegim el tomàquet ratllat i deixem cuinar cinc minuts més i afegim la soja texturitzada sense hidratar, el brou de verdures i el condiment o espècies al gust.
✨ Cuinem 15/20 minuts a foc lent fins que la soja hagi absorbit tot el líquid.
✨ Com a últim pas, es poden afegir jalapeños picats i extra de salsa picant.