La xef i pastissera Marta Toledo explica com elaborar begudes refrescants a casa: batuts, smoothies, llets vegetals, tes... Algunes de les receptes:
Beguda de civada i cacau:
- 100g avena
- 1 L d’aigua mineral
- 30 g cacau en pols
- xarop d’adzavara (opcional)
Triturar tot els ingredients, colar i refredar a la nevera fins el moment de servir.
Llimonada casera:
- suc de 2 llimones
- 500 ml d’aigua
- 30 g de sucre
Exprimir les llimones, barrejar amb l’aigua i el sucre. Servir amb gel.
Smoothies de fruita: farem una base amb 1 plàtan i alguna beguda vegetal i afegirem la fruita que més ens agradi: maduixes, cireres, préssec...
Batut amb gelat de vainilla & oreo: triturar llet de soja amb el teu gelat preferit i unes galetes oreos. Servir ben fred.
Mango & Coco: fer servir una llet de coco de llauna o iogurt de coco i triturar amb un mango congelat a dauets. Servir just després de triturar.