La Intersecció

La Intersecció - Pas a pas: trufes de xocolata (04/05/2021)

La Intersecció - Pas a pas: trufes de xocolata

La xef i pastissera Marta Toledo torna amb la seva secció Pas a pas per explicar com fer trufes de xocolata.

Ingredients:
- 320 g de xocolata negra
- 200 g de nata vegetal de soja o llet de coco
- 1 cullaradeta de margarina
- Cacau en pols per arrebossar
- El toc que li vulguis donar! Sal, fruits secs, cítrics, canyella, cúrcuma...

Elaboració:
✨ Escalfem la nata en una cassola
✨ En un bol, esmicolem la xocolata i quan la nata bulleixi li tirem a sobre
✨ Poc a poc, amb l'ajuda d'unes varetes ho barregem tot bé
✨ Un cop tinguem una barreja homogènia, afegim el toc que li volguem donar com ara una mica de sal
✨ Ho deixem refredar a la nevera com a mínim durant una hora i ja podrem fer les boletes
✨ Només queda arrebossar-les amb el cacau en pols o amb el que vosaltres volgueu!

Bon profit!