La xef i pastissera Marta Toledo torna amb la seva secció Pas a pas amb una recepta de Ratatouille.
Ingredients
Sofregit de tomàquet (1 all, 2 cebes, 2 tomàquets de pera, sal, pebre i 30 minuts de xup-xup)
1 albergínia
1 carabassó
2 tomàquets de pera
Oli d'oliva verge extra
Farigola
Orenga
Sal
Pebre
Elaboració
✨ Amb una mandolina o un ganivet tallar les verdures a rodanxes fines i col·locar-les en un motlle rodó, a sobre del sofregit. Les hem d'anar alternant: un rodanxa d'albergínia, una de tomàquet, una de carabassó i repetir en forma d'espiral fins omplir el motlle
✨ Afegim un bon raig d'oli, sal, pebre, farigola i orenga al gust
✨ Ho fiquem al forn a 180º durant 25 minuts i fisn que les verdures estiguin ben cuites