La xef i pastissera Marta Toledo estrena la seva secció Pas a pas amb una recepta de truita sense ou.
ngredients:
1/2 ceba
4 patates grans
1/2 carabassó
90 ml aigua
20 g maicena
10 g farina de cigrons
Oli d'oliva suau, sal i pebre al gust
Elaboració:
✨ Escalfar la ceba, el carabassó i les patates en oli a foc mig (fins que les patates estiguin toves)
✨ Escórrer
✨ En un got barrejar bé l'aigua amb la maicena, la farina de cigrons i un mica de sal i pebre
✨En un bol barrejar l'elaboració de patates, carabassó i ceba amb el got d'aigua, la maicena i la farina de cigrons. (Si es xafen una mica algunes de les patates no passa res, això ens ajudarà a donar textura)
✨ En una paella amb una mica d'oli ben calent afegim aquesta preparació i cuinem a foc mig durant 2 min per cada costat. Després anem donant-li voltes al nostre gust fins que estigui dauradeta
✨ Deixar refredar i menjar amb una llesca d'un bon pa amb tomàquet i oli