Catarock

Catarock - Especial LAX'n'BUSTO (20/11/2020)

Catarock - Especial LAX'n'BUSTO

Aquest Catarock és una fusió entre programa musical i reportatge sobre la vida musical dels LAX'n'BUSTO, un dels grups més rellevants de l'història del rock català. Manel Sàiz repassa com i quan van començar la seva carrera musical, com van evolucionar i com va ser el seu final al 2019. Escoltarem les seves pròpies veus i ells mateixos ens explicaran com van anar els grans canvis en el grup.
Més de 30 anys de carrera musical, una evolució i una professionalització a uns nivells tan alts on els seus components del grup mai haguessin arribat a pensar. LAX'n'BUSTO, tres èpoques molt diferents amb 7 membres d'una banda al llarg de la seva història: època inicial amb el cantant Pemi Fortuny, època amb el cantant Salva Racero i època final  sense cap cantant fix amb el CD POLIÈDRIC.