Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h (27/07/2018)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès

L'Ajuntament treu a concurs la redacció del projecte del nou centre juvenil de Montornès, així com l'execució de les obres de construcció de l'espai. - El govern català informarà els grups parlamentaris sobre els dispositius de seguretat que els Mossos d'Esquadra despleguen al voltant de la discoteca Bora Bora. - L'alumnat del taller de ball folk de l'Esbart Dansaire de Montornès mourà el cos aquest vespre, per últim cop, a la darrera classe del curs. - El Casal de Músics de Masferrer proposa una nit de concerts de rock alternatiu a la plaça de Joan Miró amb els grups Lost Inside i Etapa Reina. - Diumenge l'Associació Excursionista Lleure Montornès iniciarà la seva expedició al Kilimanjaro des de Tanzània.