Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h (13/06/2018)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès

La tarifa del subministrament d'aigua potable s'incrementarà en un 4,54 % aquest any a Montornès. - La Comissió de Jubilats i Pensionistes de Montornès valora positivament l'acord del Pacte de Toledo per pujar les pensions segons l'IPC o per sobre en anys de creixement econòmic. - Amb motiu del Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell, professionals de les farmàcies Sempere i Moreno de Montornès informaran el veïnat sobre la malaltia als exteriors dels seus establiments. - Els jardins de Manso Calders, al voltant de l’Institut Vinyes Velles, acolliran dissabte la projecció de l’òpera Manon Lescaut de Puccini. - L'Associació Esportiva Montornès Futbol Sala disposa d'un nou coordinador: el tècnic i preparador físic del primer equip del Catgas Energia Santa Coloma, Dani Martínez.